Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2013, 11:13
KoPer napisał(a):Wyświetl post
Poziom filmów, któŸe były robione to jedno. Chodzi o to, że teraz nawet tych średnich filmików nie będzie miał kto robić... Umówmy się, ale Biuro Prasowe, które ma się opierać na rzeczniku i fotoreporterze to kpina. Strona Legii jest świetna. Materiały też. Tylko jak tam wejdziesz do Biura Prasowego to masz kilkanaście osób w pomieszczeniu wyposażonym elektroniką po uszy. A u nas siedzą w tym okrąglaku, którego wszyscy najchętniej by się pozbyli... Wyobrażam sobie to teraz tak, że Ochalik będzie pisał newsy, fotograf zdjęcia a stażystki ogarną jakieś pomeczowe wywiady. I nic więcej nie będzie... Przykre trochę ale cóż... Jesli woli się zwolnić kilka osób Bogu ducha winne a ściągać 3 bramkarza w trakcie 6 miesięcy to sorry...
Jeśli to jest tak zrobione jak napisałem i z tego co kolega wyżej napisał nie ma nawet kto FB obsługiwa to świadczy o tym że to jest kompletnie przeprowadzone bez głowy.

Cytat:
śmieszny znawco.
Cytat:
Więc nie krytykuj tak kategorycznie, nie jesteś aninieomylny, ani wszechwiedzący!
Nie musisz mnie atakować, te uszczypliwości są nie potrzebne, nie chodzi mi np o to, że osoba przeprowadzająca relacje jest nie potrzeba. Tylko o samą kategorię newsu gdzie przez chwilę poczułem się jakby to relacja live była czyms naprawdę istotnym. Trafia do mnie argument taki, że nie ma kto pochodzić z kamerą, czy nie ma kto obsłużyć facebooka, czy porozmawiać z piłkarzem.

Chciałbym aby wszystko było w Wiśle na absolutnym topie, a nie tylko było. Z drugiej strony jak ma nie być nic to przecież logiczne, że chciałbym aby było co kol wiek. Rozumiem że praca w Wiśle jest związana z wieloma trudnościami.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.03.2013 o godz. 11:37.
Odpowiedz cytując