serek.c2 napisał(a):

Skończ już tu się chłoptasiu wymądrzać, bredzić coś o "chłopcach w krótkich spodenkach" (bo pewnie niejeden z nas i starszy i zamożniejszy od Ciebie - a to przecież dla Ciebie najważniejsze).
Szpen i podstawy ekonomii... Ty na tym forum jednego posta merytorycznego nie napisałeś a o ekonomii wspominasz? Po każdym niewygodnym pytaniu znikasz (bo wiedzy w Twoim nowobogackim móżdżku nie ma, żeby odpisać i uargumentować odpowiedź), by pojawić się po czasie i wypisywać takie dyrdymały jak cytowany przez mnie wyżej bełkot.
|
ile razy i w jaki sposób mnie obrażasz pokazuje tylko jak prosty jesteś.
znikam po pytaniach? proszę Cię, na jakikolwiek postawione przeze mnie pytanie które jest niewygodnie dla odpowiadającego, macie w zwyczaju rzucać jakieś paszkwile, wyciągać jakieś bzdury czy inne pomówienia. Spójrz kilka stron wcześniej i moje posty o rozwoju kraju vs Czechy. I zobacz jak Kocur na tym wyszedł ...
serek.c2 napisał(a):

ps. Nawet nie zauważyłeś, że emj10 ma Cię za takiego samego forumowego błazna jak Ci, którzy nie pasują do "kapitalizmu jaki dziś mamy"
|
w porównaniu do Ciebie mi wisi kto i co o mnie myśli. Chcesz robić pod publiczkę, rób to sam.
[/QUOTE]