|
Wstrzymałbym się z neagtywnymi komentarzami na temat tego newsu między innymi dlatego, że za mało w nim konkretów. Nie jestem żadną wyrocznią, jednak spędzam przed monitem x czasu dziennie, ukończyłem szkołę związaną z reklamą, interesuje się w miarę tym kto co robi wśród klubów ekstraklasy ze szczególnym naciskiem na aspekty np video, przeglądam strony i widzę co i w jaki sposób jest zorganizowane. Nie żebym robi to jakoś regularnie ale mam orientacje w tym temacie i uważam, że jesteśmy delikatnie mówiąc w dupie. Kolega hunter mi wybaczy ale naprawdę porównanie naszej strony do strony Legii zarówno jeśli chodzi o aspekt wizualny oraz jeśli chodzi o prowadzenie jakiś dupereli jest nie na miejscu. Naprawdę nas wyprzedzają. Nie oceniam dlaczego i kto jest winny temu.
News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo. Forumowiczów, którzy nie kojarzą storn typu soccerlive czy meczyki.pl można policzyć na pałacach jednej ręki.
Uważam, że zmiany są potrzebne. Kwestia tylko w jakiej formie i czy wywracanie wszystkiego do góry nogami jest potrzebne.
Chyba większość zna mój skromy kanał na YT nie chcę żeby zabrzmiało to w ten sposób, że to upoważnia mnie do oceniania innych, teraz jest lepiej jeśli chodzi o jakieś nagrania ale np wcześniej gdy np szukałem jakiś ciekawych nagrań to podbierałem od Jaga TV, czy Legia TV z ich wizyt na R22 i patrzyłem z zazdrością na to. Nadal jesteśmy za nimi.
Z ręką na sercu co wam tak naprawdę podoba się w pracy biura prasowego ? Na pewno nie powiem złego słowa np na zdjęcia na stronie ale ciężko doszukać się czegoś więcej. Nie wiem w ile osób jest prowadzana taka strona ale chyba jedna "ogarnięta" w zupełności wystarczy.
Jeśli chodzi o promocje to zauważyłem, że jak większość fajnych akcji była zorganizowana to z pomocą SKWK.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.03.2013 o godz. 19:29.
|