Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2013, 13:49
SmutnyRomantyk napisał(a):Wyświetl post
Czy tak mówi rozsądny człowiek? albo chory.( po tabletkach)

Nie przeraża was wizja że z Rosjanami żylibyśmy w takich stosunkach ( przez Smoleńsk.) jak dwie Koree,
york09 to Ty? Mnożycie się jak króliki

Cytat:
york09
Senior Member
Postów w giełdzie: 1

Odp: Jest! szansa dla Polski.

Tak dbał o interes Polski za jego rządów, że Putin już nic nie kupował , nawet jabłek i kartofli nie wspomnę o mięsie. Firmy bankrutowały.
A co byśmy w Polsce mieli jakby tak Angela za rządów Kaczyńskiego przestała od nas importować. Większość naszego exportu idzie do Niemiec.
W/g niektórych to Łukaszenko też dba o interes Białorusi bo nie zależy mu na dobrosąsiedzkich stosunkach.
Na szczęście dla Polski władza Kaczyńskiego to był krótki epizod w dziejach.
Cytat: Kaczyński: Gdyby nie udało się w Smoleńsku, zamach nastąpiłby później
Władza mi potrzebna do wyjaśnienia zamachu.
Zdradzeni o świcie.

Czy tak mówi rozsądny człowiek? albo chory.( po tabletkach)

Nie przeraża was wizja że z Rosjanami żylibyśmy w takich stosunkach ( przez Smoleńsk.) jak dwie Koree,

AS82 napisał(a):
Spokojnie to nie my jesteśmy przepłaceni ,tylko to wasza konstrukcja powoduje ,że wszędzie widzicie spiski ,podsłuchy ,agentów.
Większość ludzi zauważy, że nagłe pojawienie się na kilku forach Jurija, Smutnego Romantyka, yorka09, którzy piszą słowo w słowo to samo to raczej nie zwykły przypadek...
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"