SmutnyRomantyk napisał(a):

Czy tak mówi rozsądny człowiek? albo chory.( po tabletkach)
Nie przeraża was wizja że z Rosjanami żylibyśmy w takich stosunkach ( przez Smoleńsk.) jak dwie Koree,
|
york09 to Ty? Mnożycie się jak króliki
Cytat:
york09
Senior Member
Postów w giełdzie: 1
Odp: Jest! szansa dla Polski.
Tak dbał o interes Polski za jego rządów, że Putin już nic nie kupował , nawet jabłek i kartofli nie wspomnę o mięsie. Firmy bankrutowały.
A co byśmy w Polsce mieli jakby tak Angela za rządów Kaczyńskiego przestała od nas importować. Większość naszego exportu idzie do Niemiec.
W/g niektórych to Łukaszenko też dba o interes Białorusi bo nie zależy mu na dobrosąsiedzkich stosunkach.
Na szczęście dla Polski władza Kaczyńskiego to był krótki epizod w dziejach.
Cytat: Kaczyński: Gdyby nie udało się w Smoleńsku, zamach nastąpiłby później
Władza mi potrzebna do wyjaśnienia zamachu.
Zdradzeni o świcie.
Czy tak mówi rozsądny człowiek? albo chory.( po tabletkach)
Nie przeraża was wizja że z Rosjanami żylibyśmy w takich stosunkach ( przez Smoleńsk.) jak dwie Koree,
|
Spokojnie to nie my jesteśmy przepłaceni ,tylko to wasza konstrukcja powoduje ,że wszędzie widzicie spiski ,podsłuchy ,agentów.
|
Większość ludzi zauważy, że nagłe pojawienie się na kilku forach Jurija, Smutnego Romantyka, yorka09, którzy piszą słowo w słowo to samo to raczej nie zwykły przypadek...
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"