Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2013, 08:46
lazy napisał(a):Wyświetl post
@BBudowniczy

Nie ma problemu z przesłaniem na adres kupującego umowy o dzieło wraz z rachunkiem na 1 stronie. Nawet skan dołączony do emaila powinien być wystarczający. Odpowiednie formularze do znalezienia w sieci.
Ehh, i komuś kupującemu program za 80 zł będzie się także chciało zapłacić do US i wysłać na początku roku PIT-a 11? Daj Pan spokój....

Cytat:
"Dzień Dobry, Tak, program jest do kupienia za 80 zł. Musi Pan tylko podać swoje dokładne dane, a ja Panu listem poleconym wyślę dwa egzemplarze umowy o dzieło wraz z rachunkiem. Jak Pan podpisze, proszę o odesłanie jednego egzemplarza wraz z rachunkiem pocztą lub kurierem oraz dokonanie wpłaty na moje konto. Wówczas wyślę Panu program wraz z licencją. Jak dobrze pójdzie, to już za tydzień będzie Pan się cieszył programem. Aha, tylko niech Pan nie zapomni o odprowadzeniu zaliczki podatku do urzędu skarbowego, bo będą problemy. I jeszcze bym zapomniał, do końca lutego następnego roku musi Pan wypełnić i przesłać mi pocztą PITa-11, bo inaczej dojedzie Pana skarbówka. A tak poza tym to życzę miłego użytkowania programu!".

lub:

"Witam! Dziękujemy za zainteresowanie programem, niestety jesteśmy na etapie zawieszenia działalności i będzie Pan musiał poczekać kilka miesięcy aż zbierze się więcej klientów. Trochę cierpliwości, a na pewno będzie Pan zadowolony!"

Znajomy może wypełnić i tysiąc umów i papierków. Tylko pytanie, czy klientowi będzie się również chciało, albo czy będzie czekał 3 miesiące na program za kilkadziesiąt złotych. Mało prawdopodobne.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizard napisał(a):Wyświetl post
Nie wierzę

Witaj propagandzisto. Witaj Jurij

Forum legionistów:

Jurij
Czerwona kartka
Dołączył 03.2013
Posty 25

Czyli miałem dobre przeczucie z tym Jurijem znaczy się SmutnymRomantykiem

BBudowniczy napisał(a):
No cóż, młodzieżówka Platformy chyba rozwija ofensywę również na forach:

wis.la/p6lec

Cytat:" Praca grupy ds. monitoringu sieci miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) komentarzy życzliwych Platformie Obywatelskiej - nie wdawanie się w dyskusję i prowadzenie programowych dyskusji "

Niestety poziom merytoryczny "życzliwych komentarzy" daje wiele do życzenia
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"