Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2013, 08:27
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
zastanawiam sie jak czytam posty jedynych patriotycznych, czy wam jakies zasady kultury na tych zjazdach robia czy ten temat olewaja jednak
Uczą jednej bardzo ważnej sprawy, mianowicie nie rzucać pereł przed wieprze bo i tak utoną w łajnie .

kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
OK szczylu
w wpisie do ktorego sie odniosłem napisales, że mamy najdrozsze paliwo w europie nie napisales przy tej okazji, że chodzi ci o cene za jeden litr ale generalnie stwierdziłes ze paliwo w PL jest najdrozsze w UE tak? TAK!!! Opierajac sie na tych samych statystykach, na ktorych ty sie oparłes udowodniłem ci kmiocie, że jednak sa kraje w których bez wzgledu na zastosowany dla twojej wygody, system przeliczania, sa kraje w UE gdzie sytuacja z paliwem jest jednak gorsza...I ty po tym wszystkim jestes w stanie spłodzic takiego posta? I ja niby w tej sytuacji mam przyznac że sie na wąchcałem? "Człowieku" czy ty w ogóle funkcjonujesz w otoczeniu chocby w minimalnym zakresie?! ktos ci wali prawde w oczy jak Lamignat maczuga w łeb a ty masz na tyle tupetu, żeby jednak sadzic, że sie nie mylisz? Czy ty w ogóle jestes normalny? Ty idx do laryngologa, ten może znajdzie jakies zalązki miedzy uszami, bo psychiatra tu juz nie poradzi.
Oczywiście, bo każdy normalnie myślący człowiek rozumie, że określenie drogie/tanie jest względne i należy je odnieść do poziomu zarobków, co tobie w główce nie zaświtało. Gdy jednak po czasie zrozumiałeś że poziom zarobków to klucz jak klasyczny leming, zamiast przyznać że w Anglii, którą dawałeś jako symbol drogiego paliwa można za wypłatę przejechać trzy razy tyle co w Polsce, zaczynasz porównywać się do Rumunii Bo przecież musisz jakoś udowodnić, że nie mamy najdroższego paliwa jak pisałem. Sukces kubuśu w Rumunii maja droższe.

Wydaje mi sie ze powinieneś napisać hymn pochwalny dla rudego cudaka pod wiele mówiącym tytułem.

"Rudy niech żyje, a Rumuni maja gorzej" .

ps. Kubuś ty się lepiej o prawdzie nie wypowiadaj, bo jesteś tak wiarygodny jak diabeł planujący kąpiel z bąbelkami w wodzie święconej.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.03.2013 o godz. 08:51.
Hej Nasz TS !!