Drozd napisał(a):

Widzę że uwielbiasz się kompromitować we wszystkich możliwych aspektach swoich wpisów. Na zdrowie.
Co tak nagle przestałeś bzdurzyć o cenach paliwa w Anglii tylko się do Rumunii porównujesz? Myślisz lemingu, że kogoś pocieszy że w Rumunii jest gorzej? Zaręczam ci, że jeżeli to jedynie odmóżdżonych kretynów. Tych co wybierali cudaka jako "mniejsze zło" a teraz sami siebie oszukują...
Dlatego do dyskutowania z kimś kto jest święcie przekonany o swojej nieomylności, choć bredzi jak po kleju, raczej nie tęsknię. Zdejmij klapy z oczu, przyznaj przed samym sobą ze dałeś się wydymać, przypomnij sobie dawno zanikłą umiejętność myślenia to szybko przestaniesz się porównywać do Rumunii i zrozumiesz jak sie ośmieszałeś...
|
OK szczylu
w wpisie do ktorego sie odniosłem napisales, że mamy najdrozsze paliwo w europie nie napisales przy tej okazji, że chodzi ci o cene za jeden litr ale generalnie stwierdziłes ze paliwo w PL jest najdrozsze w UE tak? TAK!!! Opierajac sie na tych samych statystykach, na ktorych ty sie oparłes udowodniłem ci kmiocie, że jednak sa kraje w których bez wzgledu na zastosowany dla twojej wygody, system przeliczania, sa kraje w UE gdzie sytuacja z paliwem jest jednak gorsza...I ty po tym wszystkim jestes w stanie spłodzic takiego posta? I ja niby w tej sytuacji mam przyznac że sie na wąchcałem? "Człowieku" czy ty w ogóle funkcjonujesz w otoczeniu chocby w minimalnym zakresie?! ktos ci wali prawde w oczy jak Lamignat maczuga w łeb a ty masz na tyle tupetu, żeby jednak sadzic, że sie nie mylisz? Czy ty w ogóle jestes normalny? Ty idx do laryngologa, ten może znajdzie jakies zalązki miedzy uszami, bo psychiatra tu juz nie poradzi.