mitmichael napisał(a):

|
No własnie o tym zapomniałem napisac w tych pismach co od 2 kwietnia (podobno) maja wysyłac abonentom Cyfry jest wzmianka, ze mozna zostac na obecnym abonamencie nawet do jego konca (czyli ktos kto ma do grudnia nie ma obowiazku szybkiej migracji). Abonenci Nki takiej ulgi nie mają
|
No to, żeby nie było zaskoczenia, cytat z forum sk
Cytat:
Witam wszystkich jestem tu nowy i rozwieję wasze wątpliwości co do migracji abonentów cyfry. Obecnie mam umowę Supermremium + mr za 97 zł zaakceptowana z końcem lutego 2013 na 18ms.+ cinem, filmbox(7ms) + hBo go + nsport +6ms.
Wczoraj trafiło do mnie pismo datowane na 02.04.2013 (MOŻE POMYŁKOWO WYSŁALI ZA WCZEŚNIE) Z PROPOZYCJĄ MIGRACJI na Platinum z HBO za 149zł. Umowa ma obowiązywać 18 ms począwszy od 1 lipca. Nie ma możliwości pozostania przy obecnej umowie. W przypadku braku akceptacji mam wysłać wypowiedzenie w terminie 14 dni. A wiec wszyscy muszą migrować. W lutym starałem się negocjować warunki zapewniano mnie umowa obowiązuje na 18 ms a tu zonk. Często sledze forum dlatego dziele się tą informacją bo wątpliwości sa duże a ja już mam pismo Pozdrawiam
|