Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2013, 19:03
Ktoś wie kiedy odłączą mi dostęp do programów jeśli im wyślę wypowiedzenie? Czy to jest tak jak przy normalnym rozwiązywaniu umowy, 3 miesiące po wypowiedzeniu czy automatycznie?

W ogóle to NC+ to jakiś absurd. Połączyli siły i karzą sobie płacić można powiedzieć wysokość 2 połączonych abonamentów. Bo przecież ile tak realnie powinna być warta nc+? Jakie programy miała telewizja n, których nie było w C+. Nie interesowałem się nigdy tv n więc niech mnie ktoś oświeci. Mi jedynie przychodzą do głowy jakieś tam programiki tworzone przez N-kę typu N-Sport, gdzie oczywiście też jeśli chodzi o sport to jedyny plus tego połączenia to LE i LM dostępne w NC+. Inne zalety związane z piłką nożną mi do głowy nie przychodzą - na pewno jakieś są ale ja w tv n byłem mało zorientowany. Co nowego oferuje n czego nie było w C+?
I za takie coś - te kilka wydarzeń sportowych, no bo chyba nikt sie nie podnieca, że dzięki temu połączeniu w NC+ zobaczy jakiegoś komentatora sportowego, czy jakieś studio analogiczne do ligi+ extra, bo to tak jakbym sobie kupował po np dwa biurka, dwie ławy do pokoju, skoro mam jedną i jest ok to na .... mi druga? To samo się tyczy jak sądzę większości oferty programowej n, która zawita w nc+. Skoro w C+ miałem canal+, canal+ film to na kiego mi jakiś analogiczny kanał z filmami związany z n-ką (jeśli w ogóle taki tam istnieje).
Chcieli zrobić dobry interes ale trochę głupio to wyszło. Tyle kasy płacić (chyba najniższy pakiet z kanałami sportowymi - a moim zdaniem wszystko rozbija się właśnie o nie- kosztuje 99 zł). Dlaczego w kraju gdzie zarabia sie mizernie robi się z nas debili do kwadratu i pensje stoja w miejscu lub nieznacznie się podwyższają a ceny szybują jak szalone w strone tych europejskich ;/
Teraz jeszcze niech zrobią fuzję NC+ z Cyfrowym Polsatem i już w ogóle zawładną rynkiem, walna cenę 250 zł na miesiąc i będą zadowoleni. Ta platforma w przyszłości może jeszcze nam bokiem wyjść bo o ile teraz jest jeszcze alternatywa jeśli chodzi o oglądanie ligi (kilka meczów na polsacie sport w CP) to w przyszłości mogą mieć na tyle kasy, że wykupią co ważniejsze imprezy i albo będzie sie płacić za sport minimum 100 zł miesięcznie w nc+ albo pozostanie oglądać w polsacie sport kilka niszowych wydarzeń głównie związanych z boksem i słabymi galami KSW - no bo te lepsze to już tylko w PPV ;/ Porażka. Wszędzie tylko kasę chcą zedrzeć a ludzie głupi i się dają robić w balona
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.03.2013 o godz. 19:24.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując