Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2013, 01:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie ośmiwszaj się (...)...

Myślisz że wszyscy mają (...) tak jak ty?

OK (...)!
1. Napisałes, że mamy najdrozsze paliwo w UE gdzie udowodniłem (...), ze to jednak nie prawda. Uznałes, że chodziło o ilosc litrów za srednia pensje, pojechałes z wyliczeniami, które opierały sie na statystykach z 2011 roku!! jezeli chodzi o srednie zarobki (czego oczywiscie nie zaznaczyłeś bo nie doczytałes...za małym drukiem było),! ale nawet wg tych statystyk na których sie (...) opierałes, wychodzi, ze jednak za srednia krajaowa mniej litrów kupisz:
-Bułgaria - 303 litry
-Litwa - 446 litrów
Rumunia - 462 litry
- Lotwa - 473 litrów
- Polska: 570!!!
Wiedz jednak to paliwo w Polsce wcale nie jest najdrozsze i to bez wzgledu na to czy liczymy jednostkowa cene litra paliwa czy może jednak przeliczamy to na ilośc litrow za srednia krajowa pensje. Zaznacxzam jednak, że wyliczenia maja podparcie w statystykach z 2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! roku Nie mam na tyle tupetu, zeby w 2013 roku opierać sie na wyliczeniach z 2011 bez wzgledu na to czy będa one in+ czy in-. bez zaznaczenia że własnie na nich sie opieram

na drugi raz (...) sobie przemysl albo dokładnie sprawdx co piszesz!
PS retoryka pasuje (...)?! nie?! Wiedz popros mamusie o dodatkowe lekcje wychowania, kulturalnej konwersacji, mimo róznicy w pogladach...jak sie tego nauczysz to podyskutujemy jak mi sie bedzie chciało

edit by: FraMat
I tak ten post(i nie tylko ten) powinen wyglądać...
Ostatnio edytowane przez FraMat : 27.03.2013 o godz. 11:13.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...