Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2013, 15:30
Byłem przed chwilą w punkcie cyfry w celu podpisania nowej umowy. Nie powiem ruch jak w ulu. Nawet przede mną zostały podpisane 2 umowy także licznik podskoczył do 15 002. Chciałem szczerze, też podpisać umowę. Mam ją na czas nieokreślony. Zazwyczaj jak byłem w domu to miałem prestiżowyHD za 186zł, jak wyjeżdżałem w trasę to sobie do tira zmniejszałem na najniższy bo i tak więcej się nie da oglądać w trasie. Obecnie miałem start za 26 zł. I teraz uwaga najlepsze: najwyższą ofertę jaką mogę podpisać to ta opcja platinium za 119zł płatne jak dla mnie 99. Jak zapytałem, że ja chcę najwyższą opcję to sprzedawca jak zaprogramowana Mońka, najwyższa oferta dla mnie to ta za 119. Ale ja mówię że mogę nawet zapłacić 249zł bez promocji, byle mi dali najwyższy pakiet. Sprzedawca na to, że to niemożliwe bo w systemie mam tylko te opcje. NAPRAWDĘ DZIĘKUJĘ CI JULIEN VERLEJ I BEATA MOŃKA ŻE NIE CHCECIE ZRUJNOWAĆ MOJEGO DOMOWEGO BUDŻETU i nie pozwolicie mi płacić więcej niż 99zł. To fakt, klient to głupie bydle, napodpisuje umów za nie wiadomo jakie kwoty a potem będzie płakał. Oni lepiej wiedzą co mi się w danym momencie podoba i mam oglądać to co oni chcą. Nie można np, zmienić zainteresowań i chcieć oglądać droższe kanały bo to jest niemożliwe żeby człowiek zmieniał w swoim życiu zainteresowania. Mam przez 18 miesięcy sztywno oglądać to co mi oni wybrali. Jak to jest normalne to chyba to ja jestem debil. To jak sytuacja w restauracji, zamawiam homara a kelner mi na to, że nie pan może sobie zamówić co najwyżej krewetki. Ja na to ale przecież w menu jest homar. Tak ale to oferta nie dla pana, pan może wziąć najwyżej krewetki, albo są jeszcze paluszki krabowe i ryba w galarecie. Gdzie jesteś UKE I UOKiK ? Ratuj przed tymi idiotami.

Padłem
Odpowiedz cytując