Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2013, 20:54
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Jak tak powiedział rok temu to mu pół roku wypominałeś, że strzelił sobie samobója i tylko dlatego poprzedni sezon był stracony.
Kłamiesz.
Napisałem, że jego skandalicznie głupie wypowiedzi wówczas były jedną z głównych przyczyn demoralizacji zespołu. Kolejną było zatrudnienie Probierza, którego warsztat obejmował gównie darcie ryja na treningach, co musiało być niesamowicie efektywne zważywszy, że ponad połowa drużyny nie znała naszego języka...
No i oczywiście były braki wypłat i zapowiedź zaciskania pasa.

Bednarz chrzani trzy po trzy i ma niesamowite parcie na szkło, ale wytłumacz mi, jakie motywujące aspekty miał ten jego wywiad? Brud na pewno czuje się teraz asem, w końcu ma całe kilkanaście minut w Pucharze Polski. Na pewno wszyscy wierzą Jacusiowi i już się widzą w składzie mistrzowskim.

kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
1. No widzę tam również tak szalone wyniki jak 0-0 z Bełchatowem, czy Podebskidziem.
Mam dość Twojej mitomanii. Sprawdź jakie wyniki z Podbeskidziem i Bełchatowem miały pozostałe drużyny a tej rundzie, wróć i przeproś. A później nie zabieraj głosu na tematy, o których nie masz pojęcia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.03.2013 o godz. 18:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując