Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2013, 17:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli zapowiada, że w przyszłym sezonie o sile Wisły ma stanowić Brud, to nie wygląda to dobrze...
Nie wiem gdzie w jego wypowiedzi zobaczyłeś tą piękną motywacyjną część, ale niech tam, nie będę wnikał. Dla każdego normalnego kibica to jest sygnał - w następnym sezonie bronimy się przed spadkiem. Tym razem już na poważnie...

Ale tak naprawdę nigdy nie rozumiałem psychofanek Łysego i jego nabytków, więc może to kwestia innego spojrzenia na rzeczywistość?
Dla mnie to sygnał, że musi robić dobrą mine do złej gry i jego gadanie należy traktować z przymrużeniem oka. Jeżeli dla Ciebie słowa Bednarza w wywiadach są jakokolwiek wyrocznią to należy ci współczuć.

Rozumiem, że jedyną rozsądną odpowiedzią było "Panie, Brudy i Chrapki to pierwsi do wywalenia. Teraz jeszcze dograją ten sezon i wyjazd z nimi.". Jak tak powiedział rok temu to mu pół roku wypominałeś, że strzelił sobie samobója i tylko dlatego poprzedni sezon był stracony.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując