Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2013, 17:13
wolfy napisał(a):Wyświetl post
I bardzo słusznie. Jak masz normalnych kibiców "irytować", to lepiej się tu nie pojawiaj.
Ja rozumiem, że pedałowanie jest teraz w modzie, ale czepianie się Kulawika o wygląd?

Tekst z "Fakty" wygląda na klasyczną sklejkę, więc nie podniecałbym się nim specjalnie. Skoro Cupiał publicznie zadeklarował, że Kulawik po zdobyciu PP ma zostać, to raczej nie będzie się kompromitował. Co innego zderzaki w postaci Łysego, ale z siebie nie będzie robił publicznie pośmiewiska. Przynajmniej - mam taką nadzieję.
Jeżeli trener Kulawik będzie miał dobre wyniki, powinien zostać. Z tym składem i tak nic nie zdobędziemy (a Bednarz podobno już majaczy, że Brud to przyszłość Wisły).
Czekaj czekaj, jak dobrze kojarze to jak Bednarz powiedział szczerze, że po sezonie (mowa o poprzednim oczywiście) odejdzie od nas paru graczy to zawalił nam cały sezon, tak? Bo zdemotywował chłopaków, tak?

Jak teraz podnosi morale w wywiadach to też jest chu*** bo gada głupoty, tak?

To w końcu jak ma być? Szczerze jak jest czy jednak piękne motywacyjne gadki? Czy po prostu wprost mówisz, że cokolwiek nie zrobi to i tak się do niego przyczepisz bo łysy?

rafkur napisał(a):Wyświetl post
Ten obśmiewany Holender był tej LM najbliżej mimo, że składu powalającego nie miał. Bronić go nie bronię ale i tak był lepszy od rodzimych talentów zasiadających na ławkach.
Najbliżej był Engel. Mimo, że miał trudniejszą drogę. A o nim pewnie dobrego zdania nie masz. Jak widać to nie jest żaden wyznacznik.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując