Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2013, 10:47
westersyl napisał(a):Wyświetl post
.........Co do ostatniego wywiadu Jacka Bednarza to uważam, że wkalkulował sobie kupno tego wina dziennikarzowi po to aby spróbować trochę odciążyć trenerów Wisły i Górnika od tych plotek które mają co raz mocniejszy wydźwięk.
A mnie się wydaje że skoro Bednarz założył się, to sam zupełnie nie wie jak będzie. Czyli niewiele oficjalnie ma do powiedzenia i pytanie było mu nie na rękę.
Z resztą jakie to dla pracownika odciążenie skoro jego przełożony publicznie zakłada się z dziennikarzem o 'winko' ze jednak pracy nie straci?

Z resztą cały wywiad był w kontekście wypunktowania Bednarza w kwestii trenerów - Cupiał mówi o Petrecu a Bednarz temu zaprzecza itd, nie wie jaka bedzie przyszłość Kulawika (miarą niewiedzy/kłamstwa jest stawka zakładu) słowem pokazuje oderwanie Bednarza od tego co w wywiadzie powiedział Cupiał.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując