Hehe. Nie, nie pracuję w sklepie

Ja kupuję sprzęt w Morelach albo Bino, ale i z PC Projektu też kilkukrotnie zdarzyło mi się skorzystać.
Widzę, że mają tam w PCP obudowę SilentiumPC Brutus 430 (od 410 różni się właśnie wejściami USB 3.0 na panelu przednim). Jeśli ci zależy na tych wejściach, to ją możesz śmiało brać.
Płyta, o której mówisz to chyba B75A-
G43, zgadza się? Tak, to dobry sprzęt. Nieco droższy, bo ma rozmiar standardowego ATX , ale ja osobiście też wolę mieć większą płytę w obudowie. Tyle że na mobo z tym chipsetem (B75) nie da się zbytnio kręcić procesora (to tak tylko informacyjnie).
RAM-y weź 2x4GB (na tej płycie i tak masz cztery sloty). Choć to niewielka różnica w szybkości.
Zasilacz będzie wystarczający. Byle nie ten wybrany przez ciebie Modecom Feel - bo co z tego, że ci na nim napiszą nawet 600W, jak w praktyce ten proponowany przeze mnie Aerocool będzie o wiele bezpieczniejszy i po prostu mocniejszy. Nie ryzykuj (zwłaszcza że masz spory budżet). Ewentualnie możesz wziąć 500W (byle z oznaczeniem "80+", "Bronze") - Aerocool/SilentiumPC/OCZ itd. Ale nawet gdybyś tam wsadził i5 oraz kartę graficzną z nowej serii AMD (np. HD 7770), to Aerocool VP-450 spokojnie sobie z tym poradzi.