mitmichael napisał(a):

|
Tak beda - po prostu obecne kanaly jak Gol czy Weekend zmienia nazwy i to wszystko a abonenci Cyfry z Canal+ nadal beda je ogladac. Nie wiadomo tylko ktory C+obecny od 5 kwietnia bedzie miał jaka nazwe. Podejrzewam, ze Canal+, Canal+Sport i Canal+ Film zostana normalnie, Canal+Gol zmieni nazwe na Canal+Family 1 a Weekend na Family 2 a Canal+3D, ktory ma zniknac bedzie sie nazywac Canal+Film 2 (moze tez byc inaczej).
|
I to jest właściwie, jak już pisałem w tym temacie, główna zagadka nowej platformy... Bo:
Cytat:
|
Rozmowa kilku minutowa telefon od nc+ co pana interesuje sport tylko i wyłącznie propozycja platinum za 119 obecnie mam c+ optimum hd za 76 nie dam tyle zszedł na 109 pytam gościa zamieniamy się miejscami proponuje panu to samo za 40 zł więcej godzi się pan.. i ze strony konsultanta chwila ciszy i zmiana tematu że dostane pismo po 1 kwietnia i bede mial 14 dni na zerwanie umowy albo migracje. Podziękowałem ide do polsatu a w dobie szeroko pasmowego internetu obejrzę co będę chciał za mniejszą kase dymią nas bez mydła patologia jeszczee dodał że znikną kanały weekend i gol a nowych nie udostępnią bez migracji sprawa do sądu jak nic
|
Zabiorą kanały i albo migrujesz albo rozwiązujesz umowę z ich winy i nie pooglądasz.