maaarcin napisał(a):

|
Niestety nie będzie można zostać na obecnych warunkach do końca swojej umowy w Cyfrze+. Rozmawiałem z rozgarniętym konsultantem i potwierdził, że terminem do kiedy trzeba będzie podjąć decyzję jest data 30 czerwca. Wówczas musisz przejść do nc+ lub rozwiązać umowę. Mają w tej sprawie wysyłać do wszystkich nowe regulaminy z propozycją migracji
|
Ja jak powiedziałem dzisiaj ojcu, ze liga zuzlowa ma byc na Nsport to juz wiem, ze w kwietniu bede abonentem nc+

Zreszta z tego co piszesz i tak bym sie musiał zaraz wypowiedziec.
Chcesz to bierz - polsat to jedno wielkie gowno jezeli interesujesz sie pilka nozna a to HBO to ja nie chce nawet jakby mi dopłacali.
rav napisał(a):

|
I za multiiroom chcą, żebym płacił, gdy sprzęt do multiroomu mam od prawie trzech lat i jest to sprzęt starego typu (karta główna i dodatkowa z przykładaniem co 6 godzin do głównej)
|
No niestety masz ten stary o ktorym ja dowiedziałem sie ostatnio - tak latac co 6 godzin do głownej to troche denerwujace jak mniemam
AntyMod napisał(a):

|
dodzwonilem sie 2 raz i uslyszalem to samo ......w skrocie .... za niedlugo przyjdzie mi oferta - i albo ja zaakceptuje albo zrywam umowe ...przy czym ; zeby miec sport tak jak teraz - tzn place 71 zl - to trzeba bedzie wziasc pakiet za 119 zl - i oczywiscie dochodzi do tego nSport gdie nic nie ma oprocz kilku WTORKOW w roku i badziewnnych legijnych programow .... ot, taki mamy WOLNY kraj ....
|
No Ty masz troche gorzej ode mnie bo ja podpisywałem umowe juz bardzo bardzo dawno i Pakiet Canal+Optimum HD z MR mam za 107zł a za pakiet Canal+Platinum z moim MR miałbym płacic 109zł wiec i tak jest dobrze. A Ty masz juz na tych nowych cenach wiec masz skok prawie 100%.