Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2013, 13:01
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie będzie można zostać na obecnych warunkach do końca swojej umowy w Cyfrze+. Rozmawiałem z rozgarniętym konsultantem i potwierdził, że terminem do kiedy trzeba będzie podjąć decyzję jest data 30 czerwca. Wówczas musisz przejść do nc+ lub rozwiązać umowę. Mają w tej sprawie wysyłać do wszystkich nowe regulaminy z propozycją migracji
Ja jak powiedziałem dzisiaj ojcu, ze liga zuzlowa ma byc na Nsport to juz wiem, ze w kwietniu bede abonentem nc+ Zreszta z tego co piszesz i tak bym sie musiał zaraz wypowiedziec.

Mila napisał(a):Wyświetl post
Oferta specjalna dla klientów "n" i "Cyfra +" w Cyfrowym Polsacie:

Pakiet Premium: 125 Kanałów wraz z HBO cinemaxem i Filmboxem(w tym 31 w HD)+multiroom za cene 89zł miesiecznie w umowie na 15 miesiecy: dodatkowo jesli ktos pokaze rachunki z Cyfry lub "n" nie starsze niz 3 miesiace dostaje w ramach umowy 6 miesięcy za 0zł/Efektywnie miesieczny abonament wychodzi zatem 53,4zł wis.la/w1w4j

Najbardziej zblizony pakiet w Nc+ 199zł(zrabatowany do 179zł) 130 Kanałów(w tym 50w HD)

Ew pakiet familijny 115 kanałów(dołożyli jeszcze klika sportowych) za 59,9zł w umowie na 15 miesiecy + 6 miesiecy za 0zł/ efektywnie wychodzi 35,94z wis.la/w1w4j
wychodzi ze w nc+ de facto za pakiet canal+trzeba placic 126zł po 5 kwietnia(podobno) maja sie pojawic jakies nowe oferty wiec mozna poczekac
Chcesz to bierz - polsat to jedno wielkie gowno jezeli interesujesz sie pilka nozna a to HBO to ja nie chce nawet jakby mi dopłacali.

rav napisał(a):Wyświetl post
I za multiiroom chcą, żebym płacił, gdy sprzęt do multiroomu mam od prawie trzech lat i jest to sprzęt starego typu (karta główna i dodatkowa z przykładaniem co 6 godzin do głównej)
No niestety masz ten stary o ktorym ja dowiedziałem sie ostatnio - tak latac co 6 godzin do głownej to troche denerwujace jak mniemam

AntyMod napisał(a):Wyświetl post
dodzwonilem sie 2 raz i uslyszalem to samo ......w skrocie .... za niedlugo przyjdzie mi oferta - i albo ja zaakceptuje albo zrywam umowe ...przy czym ; zeby miec sport tak jak teraz - tzn place 71 zl - to trzeba bedzie wziasc pakiet za 119 zl - i oczywiscie dochodzi do tego nSport gdie nic nie ma oprocz kilku WTORKOW w roku i badziewnnych legijnych programow .... ot, taki mamy WOLNY kraj ....
No Ty masz troche gorzej ode mnie bo ja podpisywałem umowe juz bardzo bardzo dawno i Pakiet Canal+Optimum HD z MR mam za 107zł a za pakiet Canal+Platinum z moim MR miałbym płacic 109zł wiec i tak jest dobrze. A Ty masz juz na tych nowych cenach wiec masz skok prawie 100%.
Odpowiedz cytując