Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.03.2013, 11:37
Można jeździc że został wystawiony ten a nie tamten, ale to bez znaczenia wynik byłby ten sam. Jestem ciekaw ile to juz meczy odkąd Smuda przeją kadrę nie potrafimy wygrać z finalistami Euro 2012. Smuda dobił licznik do kilkunastu bodaj Fornalik dodał trzy kolejne (Anglia, Irlandia, Ukraina). To jest dramat. Autentycznie sądzę że jest to najgorsza kadra jaką oglądałem na żywo. Mój rocznik to 86.

No i Fornalik, którry juz właściwie przegrał eliminacje, bo ostatnie mecze na Ukrainie i w Anglii. Zaraz pewnie będzie podnieta po San Marino jak wtedy gdy 12 goli im wbiliśmy. Ta kadra wygląda wręcz przerażająco taktycznie. Takiego Jarmolenke to nawet ja miałem rozpracowanego bo widziałem go kilka razy i wiedziałem że na prawym skrzydle lubi wejść do środka i uderzyć, a strzał ma bardzo dobry. I co się dzieje szok właśnie to robi w pierwszej akcji i gol.

Pisałem juz że Fornalik nigdy nie prowadził drużyny w poważnym meczu. Najpoważniejsze mecze to z Austrią Wiedeń, która była słabiutka i zlała jego Ruch niemiłosiernie.
Odpowiedz cytując