rav napisał(a):

Strona "z was nie żyje" i nie "zarabia potężnej kasy", dlatego wychodząc z założenia, z którego wyszedłeś wszelkie dalsze wnioski trafiają kulą w płot. Jeśli ktoś nie przyjmuje do wiadomości tego faktu i uważa przypuszczenia i mity za bardziej wiarygodne niż fakty - jego prawo, co nie znaczy, że nie mija się z prawdą. W tym akurat wypadku się mija.
Jeśli zaś chodzi o charytatywne aktywności osób zaangażowanych w aktualizację i moderowanie strony to są to nasze osobiste sprawy. Ja nigdy nie robiłem sobie PR-u na akcjach, w których brałem udział i nie zamierzam zmieniać tej zasady.
Wątek uważam za zakończony.
|
żyje z nas i z reklam i nie pisz głupot że nie ,a jeżeli tak ci wbili do glowy to spytak kogos kto prowadzi strone internetowa z nikłym promilem wejśc takich jak na tej stronie i zobaczysz jakie to pieniądze! potęzne ! nie do ogarniecia ,może strona LEGI tylko ddorasta do naszej .A w racając do mojego pytania ,nie chodzi mi o to że oni maja obowiązek coś dawac od siebie ,chodzi mi o to że nigdy nie słyszałem abu wislakrakow.com właczyla sie do jakiejkolwiek akcji pomocy ,czy to dla niepełnosprawnego ,czy mikolaja dla dzieci czy czegokolwiek!