Wyświetl pojedynczy post
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2013, 11:59
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Ja( i pewnie Ty też) mam wyraźnie napisane, że jest to pakiet Canal plus jakiś tam i są wymienione jakie sa kanały. Zmiana ich nazewnictwa będzie powodowała zmiane warunków umowy i na to sie już musisz zgodzić. Zatem jeżeli zrobią jakieś jaka z liczbą C+, to się nie zaakceptuje nowych rozwiązań i kwit. Z tym, że wątpię, aby tak zrobili. Już chyba mają dość problemów z klientami z N-ki i nie będą znowu robili jaj nam.
No właśnie tylko, że zapewne Tobie jak i innym chodzi o sport, w moim przypadku głównie "nasza, kopana" i jak zmienią C+ to oczywiście masz pełne prawo do rozwiązania umowy, tylko gdzie wtedy pójdziesz? Do Solorza ? O ile ludzie, którym na sporcie nie zależy wg. mnie mocna rozważą przejście do Polsatu to kibole ( ) woleliby mieć ten sport za rozsądną cenę. Dlatego wydaję mi się, że mogą się posunąć do czegoś takiego i dać spore rabaty na migracji bo inaczej odpływ abonentów. No albo zostanie tak jak jest, tylko to by było pozbawione logiki skoro za 65 zł można było mieć FULL Canal + z multiroomem i dekoderami, nie liczę HBO i innych (tydzień, dwa temu). A teraz za to samo 119... Jak żyć?
Odpowiedz cytując