Wyświetl pojedynczy post
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2013, 11:52
David. napisał(a):Wyświetl post
zium zium akurat ostro 'wczytałem się' w temat , umowę mam do końca kwietnia i w sumie nikt nie wiedział jak będzie i co będzie, chciałem ją przedłużyć jeszcze z C+, nie udało się, choć wiedziałem, że C+ szasta pakietami prawie za darmo, wypowiedzenie wysłane itp. Natomiast pojawiają się sprzeczne informacje, w związku ze zmianami pakietów Canal+, bo likwidują weekend, 3d itp powołując Family, Family2 itd. I teraz pytanie jest takie czy Ty podpisując umowę na stare Canale dostaniesz nowe, bo oczywiście możesz ich nie dostać mając prawo do rozwiązania umowy z ich winy, ale wtedy oni Ci zaproponują super migrację za 20 zł mniej i będzie to propozycja jedyna w swoim rodzaju. A jeśli się nie zgodzisz, nie wypowiesz umowy to zostaniesz z jednym C+ Sport i C+ Film , gdzie powiedzmy całą ligę polską przeniosą do Sport 2 i znów będziesz musiał rozważyć mocno migrację. Tak jak mówię to są tylko domysły, dużo osób twierdzi,że w połowie kwietnia do osób, które mają aktualne umowy przyjdą pisma albo migracja albo żegnamy i czas do końca czerwca. Oczywiście życzę Ci, żebyś miał taki pakiet z pełną ofertą przez te 18 miesięcy ale zalecam również monitorowanie sytuacji bo mam wrażenie, że chcą naciąć ludzi i dlatego dawali takie super promocje w ostatnim miesiącu C+. Pozdro.
Ja( i pewnie Ty też) mam wyraźnie napisane, że jest to pakiet Canal plus jakiś tam i są wymienione jakie sa kanały. Zmiana ich nazewnictwa będzie powodowała zmiane warunków umowy i na to sie już musisz zgodzić. Zatem jeżeli zrobią jakieś jaka z liczbą C+, to się nie zaakceptuje nowych rozwiązań i kwit. Z tym, że wątpię, aby tak zrobili. Już chyba mają dość problemów z klientami z N-ki i nie będą znowu robili jaj nam.
Odpowiedz cytując