Pany, pilna sprawa
mam 3.500 do wydania na komputer PC (cena nie do przekroczenia) i ...tu wchodzicie Wy. Potrzeba mi dobrze skonfigurowac kompa tak by był w miare najlepszy w swoim przedziale cenowym. W te 3.5 klocka wchodzi tez monitor i ewentualnie : dobra klawiatura i myszka + urządzenie wielofunkcyjne 3w1 (skaner,xero,druk)
jak wchodze w konfigurator na gral.pl to jest tam masa jak dla mnie identycznych produktów (typu 10 procesorów i5 do wyboru, czy 10 kart graficznych o takiej samej nazwie tyle ze inny producent, a ktory lepszy to ja ni chuja nie wiem) i nie wiem co z czym połączyć. Jakby ktoś kumaty w tych sprawach pomógł będzie miał dług wdzięczności.
ewentualnie można mi zaproponować lapka do 3.5 (wiem ze najlepszy do np. gier jest y580 lenovo )
do czego ma służyć sprzęt :
-bede go uzywał w domu, wiec troche photoshopa, w gry to gram w fm -wiec duzo ramu, ale z chęcia bym zagrał w najnowsa fife czy CoD.Ogólnie filmy,muzyka,gry, office,photoshop i 40 okien w przeglądarce na raz
p.s. w gre wchodzi tylko i wyłacznie jakis sklep typu walsnie gral.pl, pcprjoekt. Allegro NIE.