Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2013, 10:43
AS82 napisał(a):Wyświetl post
wasze działanie w przekonywaniu go aby "polubił" PIS ,przypomina Swiadków Jehowy jak zaczepiaja ludzi na ulicy i daja im swoje broszurki
Nie zauważyłem, aby ktoś "romantyka" przekonywał, natomiast były zapytania dotyczące źródeł żywionej przez niego nienawiści do PiS....
"Romantyk" przynajmniej ze swoich wpisów wyszedł po prostu na "Młodego Demokratę".....

SmutnyRomantyk napisał(a):Wyświetl post
Nawiasem mówiąc Kaczyński też dał niezłą "premię" Rydzykowi ostatniego dnia rządów.
wis.la/ylo3s
Tak jak wcześnie napisałem "kto przy korycie ten dzieli"
Nie przyszło Ci do łowy, że gdyby Kaczyński rzeczywiście chciał dać niesamowite góry szmalu Fundacji Lux Veritas, to mógłby zamiast rozpisywać nowe wybory wibrować na powierzchni jeszcze przez conajmniej 1 rok jako premier ? A jednak "abdykował" jak to niezbyt zgrabnie ująłeś....

Ale skoro tak bardzo boli Cię marnotrawienie publicznych pieniędzy to moze coś bardziej współczesnego by Cię zainteresowało ? Pewnie znalazłoby się parę ciekawych rzeczy, a nie odgrzewanie kilkuletnich kotletów przez TuskVisionNetwork......

Za kilka lat mogę się założyć, będzie afera z finansowaniem zabiegów "In Vitro" z publicznych pieniędzy - wszak zawsze tam gdzie o rozddziale kasy publicznej decyduje urzędnik pole do różnych machinacji będzie wielkie i tutaj będzie identycznie....
Powód: łączenie postów
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 21.03.2013 o godz. 11:00.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!