AS82 napisał(a):

|
wasze działanie w przekonywaniu go aby "polubił" PIS ,przypomina Swiadków Jehowy jak zaczepiaja ludzi na ulicy i daja im swoje broszurki
|
Nie zauważyłem, aby ktoś "romantyka" przekonywał, natomiast były zapytania dotyczące źródeł żywionej przez niego nienawiści do PiS....
"Romantyk" przynajmniej ze swoich wpisów wyszedł po prostu na "Młodego Demokratę".....
SmutnyRomantyk napisał(a):

Nawiasem mówiąc Kaczyński też dał niezłą "premię" Rydzykowi ostatniego dnia rządów.
wis.la/ylo3s
Tak jak wcześnie napisałem "kto przy korycie ten dzieli"
|
Nie przyszło Ci do łowy, że gdyby Kaczyński rzeczywiście chciał dać niesamowite góry szmalu Fundacji Lux Veritas, to mógłby zamiast rozpisywać nowe wybory wibrować na powierzchni jeszcze przez conajmniej 1 rok jako premier

? A jednak "abdykował" jak to niezbyt zgrabnie ująłeś....
Ale skoro tak bardzo boli Cię marnotrawienie publicznych pieniędzy to moze coś bardziej współczesnego by Cię zainteresowało

? Pewnie znalazłoby się parę ciekawych rzeczy, a nie odgrzewanie kilkuletnich kotletów przez TuskVisionNetwork......
Za kilka lat mogę się założyć, będzie afera z finansowaniem zabiegów "In Vitro" z publicznych pieniędzy - wszak zawsze tam gdzie o rozddziale kasy publicznej decyduje urzędnik pole do różnych machinacji będzie wielkie i tutaj będzie identycznie....