|
Drozd, ale chłopie, nie obrzucaj się z nim inwektywami. Rozmawiajmy kokretnie.
As82. Znaleziono ślady materiałów wybuchowych?Znaleziono
Czy "grzebano" przy TAWS 38?Grzebano.
Sfałszowano protokoły sekcyjne przez rosjan?Sfałszowano.
Oskarżono gen Błasika o wywieranie presji na pilotów? Oskarżono, a prokuratura wojskowa to obaiła.Żony gen Błasika, do tej pory nie przeproszono.
Czy Kopacz na mównicy sejmowej kłamała przy tym, gdy mówiła o przeszukiwaniu o metr w głąb ziemi pod Smolenskiej?Kłamała
------------------------------II------------------------ o tym, że w oględzinach zwłok brali udział polscy patomorfolodzy oraż śledczy? Kłamała.
Czy nie oddano śledztu Rosjan?
Czy do tej pory nie można odzywskać najważniejszych dowodów w sprawie tej katastrofy?Wraku oraz skrzynek?
I tak można wymieniać. Chłopie czy ty nie widzisz, tego całego absurdu jaki jest przy tej całej katastrofie? Ja sam nie mogę uwierzyć w ogrom tego absurdu i wydaje mi się to wszystko jakimś ponurym żartem.Nie mieści mi się w głowie, jak można nazwać to tematem zastępczym.
Można się też zastanawiać, kto stara się prowokować. Czy to nie Sikorski palnął ostatnio, że Rosjanie "boją się (!!)" przekazać wraku, bo Macierewicz wynajdzie ślad bomby atomowej?. Przecież to już jest kpina,prowokacja, i kolejna próba zniesławienia, ale i też kłamstwa- bo Macierewicz nic nie udowania, tylko powołani do tego ludzie
Jak może minister spraw zagranicznych mówić takie rzeczy.To jakiś matrix.
P.S
Może ktoś przenieść te posty do tematu o Smoleńsku?
|