Drozd napisał(a):

....
Co jest wart ten produkt, popatrz na frekwencję, ludzie nie są głupi. Część pewnie nie chodzi z obawy o zdrowie.
|
Racja, mądrze mówisz. Natomaist jakoś czułem ze podniesiesz ten argument więc zrobię offtop.
Dziś czytałem iż "Mocny alkohol ma być dostępny na stadionie". Czytaj onegdaj władza robiła nagonkę na kibiców przed EURO traktując ich jak bandytów (nie ważne czy słusznie czy nie). W skrócie i pomijając - było to jej na rękę. Tyle że teraz, po euro, powstał problem bo ludzie są zrażeni do stadionów a te za coś trzeba utrzymywać. Koszt przeważnie spoczywa na budżecie Państwa. Nie wiadomo co zrobić z narodowym, we Wrocławiu wpadli na pomysł iż będzie wódka na stadionie w dniach pozameczowych, w Krakowie Majchrowski musi rocznie dawać 7 baniek a końca negocjacji nie widać. Jest to bolesny finansowy problem. Do czego zmierzam - za chwile (jak nie już vide Boniek) będzie wszystkim zależało na kibicach czytaj: zależeć będzie na rentowności obiektów. I teraz pytanie - komu są/będą na rękę takie wielbłądy sędziowskie w meczach o pietruszkę? Legii/PZPN? I co na to TV?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA