Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2013, 09:04
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to do mnie, to strzelasz kulami w płot. - To skąd jestem, nie oznacza, za kim jestem.

Ale mówiąc obiektywnie, to Boguskiego bym się nie bał, nawet będąc kibicem KS Pipidów Dolny.

Celem mistrzostwo? Bądźmy poważni i chociaż nie ośmieszajmy się w swoich wypowiedziach.
Na ten sezon celem jest przegląd piłkarzy którzy nadawać się będą do budowania Wisły za pół roku.
Oczywiście, że mistrzostwo, a co innego? Przegląd to był piosenki żołnierskiej w Kołobrzegu.

Jak się Legia zagotuje to będą przegrywać sami ze sobą. Dlatego już teraz nas sędziowie kręcą, zresztą nie tylko nas, wszystkich grających przeciwko krawatom.

To że Boguskiego byś się nie bał mówi wszystko.

tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
nie mowie ze Pogon grala super, ale lepiej prowadzili gre od naszych, nie az tak chaotycznie jak my. W zasadzie dopiero od 2-0 dalo sie to jakos ogladac, ale wiadomo - Pogon juz odpuściła a my gralismy na lajcie. Ale zgodzicie sie ze mną w drugiej polowie chyba kazdy drżał o wynik bo śmierdziało golem dla portowców na kilometr.

Na Lecha jak sie wzniosa na wyzyny to moze wystarczy, na Legie absolutnie taka gra gwarantuje sromotny w.......
Gdyby sędzia nas nie przekręcił i to jeszcze tak, że nawet siedmiolatek widzący na oczy łapał się za głowę to 2:0 byłoby do przerwy. I spokój w głowie, a tak stres że przecież w każdej chwili może nas przekręcić znowu, taka specyfika ligi. Dlatego było nerwowo.

A co do wpi.... poczytaj sobie temat przed meczem z Polonią
Ostatnio edytowane przez Drozd : 18.03.2013 o godz. 09:23.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując