Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2013, 07:43
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ja się nie zgadzam. Gra w europie to nagroda za cały sezon.Wisła aktualnie z taką grą dostała by w....... w maksymalnie 2 meczu.Nie ma narazie o czym mówić.Mimo, że to narazie najlepszy mecz Wisły w tym sezonie i tak miałem wrażenie że oglądam paraolimpiadę. Ale być może po prostu się starzeję.
W Europie będzie grała ta drużyna, która zdobędzie odpowiednie miejsce na pudle i PP. Górnik Zabrze jest akurat bardziej ututułowaną drużyną w pucharach jak i sukcesami w Europie, więc nie rozumiem skąd te wywyższanie.
Pablo, oczywiście w obecnym kształcie i z obecnymi kadrami każdego z wyżej wymienionych zespołów, nie ma co się w Europie pokazywać.

Mi chodziło raczej o fakt że wiele mówi się o przebudowie Wisły i przyjściu wartościowych zawodników. I właśnie w związku z tym wypowiedziałem się ze mając na uwadze Wisłę jest chociaż szansa że godnie zaprezentują się w pucharach.

To kto zasługuje na puchary zweryfikuje oczywiście wiosenna część sezonu, do chwili obecnej bardziej należy się to Polonii niż nam.

Odpowiedz cytując