Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2013, 17:20
Dariook napisał(a):Wyświetl post
To już naprawdę się robi żałosne.Jakieś handycapy, bo młody, bo Polak czy bóg wie co tam jeszcze.
Czy młody Polak, jest mniej hujowy od starszego też hujowego eskimosa? Nie.
Jeden i drugi jest hujowy. Dlatego jeśli hujowy eskimos jest tańszy od hujowego Polaka, to ja nie widzę największego sensu, żeby za hujnie przepłacać.
Sam stawiasz tezy o Polakach a potem z nimi dyskutujesz zawzięcie
..... czytaj ze zrozumieniem - ja pisałem o Czekaju i Bunozie. Od kiedy to Bunoza jest Polakiem ? umknęło mi coś ?
To że Czekaj i Bunoza są porównywalni do Chaveza to prosta ocena ich gry. Możesz się z nią nie zgadzać. Nie ja sadzałem go na ławce kosztem Bunozy czy Czekaja .... ale trener

Dariook napisał(a):Wyświetl post
W przeciwieństwie do Ciebie. Ja nie skreślam piłkarza tylko dlatego że zagrał kilka kiepskich spotkań. Mam w pamięci jego występy od 2010 roku i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest najpewniejszą opcją.
....
Ilość słabych spotkań Osmana = ilości dobrych Czekaja lub Bunozy.
Przecież ja nie mam nic do Chaveza .... dlaczego miałbym mieć ... ? Kompletnie nie kumam dlaczego jednym piłkarzom mam kibicować a innym nie. . A pisanie że ja go "skreśliłem po kilku meczach" .... ? gdzieś ty to wyczytał ?
Pamiętam wiele dobrych spotkań Bunozy i Czekaja nawet w pucharach ... Nie liczę ich i nie porównuje do dobrych meczy Chaveza ... to dopiero byłaby paranoja ... .. Jak tyś to końcowe równanie zliczał pozostanie twoją zagadką.

A co do "handycapu" dla młodych .... przepraszam ... zawsze taki istniał (w sensie wybaczania błędów) ; to normalne ...
też bym wolał by do Wisły przychodziły już oszlifowane diamenty ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując