Dariook napisał(a):

To już naprawdę się robi żałosne.Jakieś handycapy, bo młody, bo Polak czy bóg wie co tam jeszcze.
Czy młody Polak, jest mniej hujowy od starszego też hujowego eskimosa? Nie.
Jeden i drugi jest hujowy. Dlatego jeśli hujowy eskimos jest tańszy od hujowego Polaka, to ja nie widzę największego sensu, żeby za hujnie przepłacać.
|
Sam stawiasz tezy o Polakach a potem z nimi dyskutujesz zawzięcie

..... czytaj ze zrozumieniem - ja pisałem o Czekaju i Bunozie. Od kiedy to Bunoza jest Polakiem ? umknęło mi coś ?
To że Czekaj i Bunoza są porównywalni do Chaveza to prosta ocena ich gry. Możesz się z nią nie zgadzać. Nie ja sadzałem go na ławce kosztem Bunozy czy Czekaja .... ale trener
Dariook napisał(a):

W przeciwieństwie do Ciebie. Ja nie skreślam piłkarza tylko dlatego że zagrał kilka kiepskich spotkań. Mam w pamięci jego występy od 2010 roku i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jest najpewniejszą opcją.
....
Ilość słabych spotkań Osmana = ilości dobrych Czekaja lub Bunozy.
|
Przecież ja nie mam nic do Chaveza .... dlaczego miałbym mieć ... ? Kompletnie nie kumam dlaczego jednym piłkarzom mam kibicować a innym nie. . A pisanie że ja go "skreśliłem po kilku meczach" ....

? gdzieś ty to wyczytał ?
Pamiętam wiele dobrych spotkań Bunozy i Czekaja nawet w pucharach ... Nie liczę ich i nie porównuje do dobrych meczy Chaveza ... to dopiero byłaby paranoja ... .. Jak tyś to końcowe równanie zliczał pozostanie twoją zagadką.
A co do "handycapu" dla młodych .... przepraszam ... zawsze taki istniał (w sensie wybaczania błędów) ; to normalne ...
też bym wolał by do Wisły przychodziły już oszlifowane diamenty ....