Wyświetl pojedynczy post
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2013, 09:18
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Tak szczerze to wątpię aby Patrykowi na ich opinii zależało. Tak jak zawsze ma na nią koncertowo wywalone i mu zwisała i powiewała, a poza tym co to za "oko" które swoje podejście do zawodnika uzależnia od tego czy 3 razy kopnie prosto piłkę. Proszę Cię, zwykły kks, zjadacz kiełbasy i lamus, jeśli tacy delikwenci są to popieram te stwierdzenia Małęgo. Nienawidzisz, to bądź konsekwentny.

Mały był zły jak wracał bo nie dał rady w Turcji, bo nie szanował trenerów, bo machał, bo przeklinał, bo to, bo tamto. Zagrał 3 mecze i mają mu być przychylni, jak małym człowiekiem trzeba być żeby mieć takie podejście o jakie ty prosisz.

Dla Patryka naprawdę lepiej żeby był sobą, na hejterów miał wywalone, machał, biegał i pytał kim ty ....a jesteś śmieciu, niż szukać poklasku i przychylności takich "znawców".
Nie chodzi o szukanie poklasku. Mam nadzieję, że dorasta, dorośleje.
Cytat:
Nienawidzisz, to bądź konsekwentny.
- po pierwsze nienawiść to chyba za mocne uczucie do, bądź co bądź, jedynie zawodnika. Nawet jak źle gra czy głupio się na potęgę zachowuje to do nienawiści jeszcze daleko, jak sądzę, większości kibiców do niego - zdenerwować co najwyżej może.
Po drugie - Małecki może się zmienić, kibice zdanie o nim też nie na podstawie 3 kopnięć tylko zmiany podejścia do zespołu, do gry.
Jest powiedzenie, że tylko krowa poglądów nie zmienia.
Można "konsekwentnie" tkwić w błędzie albo głupocie, czemu nie, tylko po co - żeby "twardość" pokazać
Dziecinada.
PS. Do ewentualnej zmiany mojej mało przychylnej opinii o Małeckim, tak od strony ludzkiej jaki i piłkarskiej, jeszcze kawał czasu na obserwacje.
Odpowiedz cytując