borys napisał(a):

Wiesz co, myślę, że Wszołek to poprostu się boi wyjechać jak Jodłowiec i być może przyjął by to jako taki "bezpieczny awans"*.
*Wiem, że jesteśmy duzo nizej niż Polonia i mamy swoje problemy ale zakup kilku zawodników byłby czytelnym sygnałem, wracamy tam gdzie byliśmy przed lata.
Ja nie pisze, że Wisła miała by pomóc Królowi, Cupiał by miał - natychmiastowym zastrzykiem pieniędzy za wymienionych przez Ciebie zawodników. Skoro chce nas odbudowac to ma własnie okazje zrobić to po kosztach. Pomysł z oddaniem naszych graczy niezły. Król idiota nie jest ale ma nóż na gardle.
P.S Taka ciekawostka o Przybeckim powiązana z nami:
http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...ny_164521.html
|
Zgadzam się, że każdy kto może to korzysta na problemach Króla (Legia - Dwaliszwili, Lech - Teodorczyk) i sam pomysł nie jest zły. Ale po pierwsze nasz klub rzadko kiedy rządzi się prawidłami biznesowymi (czyli kupić tanio, sprzedać drogo), a po drugie jest obecnie finansowo goły i (nie)wesoły.
PS. Pozwolę sobie zacytować z Twojego linku:
Cytat:
|
Miłosz to utalentowany zawodnik i mógłby nawet wyskoczyć do pierwszej jedenastki w naszym klubie - mówi nam jeden z działaczy Górnika. Ale Przybeckim jest także zainteresowana Wisła. W krakowskim zespole Miłosz zapewne częściej grałby jednak w Młodej Ekstraklasie.
|
W końcu nie od dziś mówi się, że Wisła ze swoim podejściem i polityką transferową jest prawdziwym magnesem przyciągającym młodych piłkarzy

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"