Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2013, 14:48
wolfy napisał(a):Wyświetl post
....
"Powiedział Katowice!". I ....?
I nic. ?

Jak powiedziałeś powiedział i tyle. Głupotą jest się upierać ze fakt nie miał miejsca (vide Kulawik na konferencji) jak i głupotą jest mówić ze dzięki 'robieniu swoje' ma prawo tak mówić. Wpadka to wpadka po jaką cholerę szukać dla niej usprawiedliwienia?

Cytat:
Odpowiadając na Twoje pytanie: tak, może. Bo obejdzie to tylko pojebów którzy szukają na siłę problemów. Którzy czyhają tylko na okazję żeby kogoś upodlić, przypiąć mu łatkę, opluć i wyszydzić.
Taka rola dziennikarza. I chyba przyznasz ze była to najciekawsza 'wypowiedz' Tomka w tej konferencji. O czym dziennikarz miał napisać? Rozumiem że najłatwiej nazwać odbiorce wiadomości pojebem, przykleić mu łatkę szydercy, a mówce moralnie usprawiedliwić post factum wynikami. No tak mi to wygląda.

Lysy napisał(a):Wyświetl post
...
Argumenty za, a przynajmniej broniące w jakimś stopniu Kulawika. Może jakiś obalisz?
Nie muszę i nie chce. Chyba mogę tak postąpić. Fajne argumenty. Dajmy im czas - są trochę świeże - maja one kilka dni o ile się nie mylę? Zobaczymy czy znajdą potwierdzenie w następnych meczach.

Dariook napisał(a):Wyświetl post
.....
Dlatego trzymam kciuki, żeby Kula zdobył ten PP.
Przynajmniej Łysy będzie miał jeden problem więcej. Bo z wczorajszej rozmowy wynikało to tak, że możliwość zdobycia pucharu polski chyba tak naprawdę do tej pory nie była brana na poważnie.
Racja. Dobrze by było narobić kwasu Bednarzowi. BTW Może wszyscy załapali że grają o własny byt - od trenera przez piłkarzy a skończywszy na sprzątaczkach w klubie.
Powód: składnia
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 13.03.2013 o godz. 15:10.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując