wolfy napisał(a):

....
"Powiedział Katowice!". I ....?
|
I nic.

?
Jak powiedziałeś powiedział i tyle. Głupotą jest się upierać ze fakt nie miał miejsca (vide Kulawik na konferencji) jak i głupotą jest mówić ze dzięki 'robieniu swoje' ma prawo tak mówić. Wpadka to wpadka po jaką cholerę szukać dla niej usprawiedliwienia?
Cytat:
|
Odpowiadając na Twoje pytanie: tak, może. Bo obejdzie to tylko pojebów którzy szukają na siłę problemów. Którzy czyhają tylko na okazję żeby kogoś upodlić, przypiąć mu łatkę, opluć i wyszydzić.
|
Taka rola dziennikarza. I chyba przyznasz ze była to najciekawsza 'wypowiedz' Tomka w tej konferencji. O czym dziennikarz miał napisać? Rozumiem że najłatwiej nazwać odbiorce wiadomości pojebem, przykleić mu łatkę szydercy, a mówce moralnie usprawiedliwić post factum wynikami. No tak mi to wygląda.
Lysy napisał(a):

...
Argumenty za, a przynajmniej broniące w jakimś stopniu Kulawika. Może jakiś obalisz?
|
Nie muszę i nie chce. Chyba mogę tak postąpić. Fajne argumenty. Dajmy im czas - są trochę świeże - maja one kilka dni o ile się nie mylę? Zobaczymy czy znajdą potwierdzenie w następnych meczach.
Dariook napisał(a):

.....
Dlatego trzymam kciuki, żeby Kula zdobył ten PP.
Przynajmniej Łysy będzie miał jeden problem więcej. Bo z wczorajszej rozmowy wynikało to tak, że możliwość zdobycia pucharu polski chyba tak naprawdę do tej pory nie była brana na poważnie.
|
Racja. Dobrze by było narobić kwasu Bednarzowi. BTW Może wszyscy załapali że grają o własny byt - od trenera przez piłkarzy a skończywszy na sprzątaczkach w klubie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA