Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2013, 13:25
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy to chyba aż zacierają ręce kiedy w końcu przegramy. A przegramy, to nieuniknione bo mamy chujową drużynę która od półtora roku gra padakę a jest dodatkowo ciągle osłabiana. Ale jak już do tego dojdzie to forumowi 'spece' będą mieli używanie, "a nie mówiłem!?". "Gdzie my z takim trenerem o którym na weszło napisali że ma niewyjściowego wąsa!? A na konferencji przekręca Bełchatów na Katowice pajac jeden!"
A Kula póki co robi swoje, 5 meczów 3 zwycięstwa, 0 porażek. Patrząc na to jak ta drużyna wyglądała jeszcze całkiem niedawno za Probierza to jest wręcz kosmos. Oczywiście punkt odniesienia bardzo niski, ale piłkarze przecież ci sami.
Lubie takie koneksje.
Kula robi swoje więc czy jest oderwany od rzeczywistości czy nie, nie ma znaczenia. Ciekawy wniosek. Owszem - wyniki go bronią ale czy to oznacza że może przekręcać 'Bełchatów na Katowice'?

Dalej, trzeba się zdecydować na jedna opinie. Jak drużyna gra kosmos to nie może być 'chujowa'. Albo mamy potencjał albo mamy szrot. Albo są dobrze przygotowani do sezonu albo źle. Albo Kulawik ma materiał do trenowania albo nie ma. Albo podejmuje dobre decyzje albo nie.

Wiesz, gdyby istniały oczywiste argumenty za 'Kulawikiem' to byłyby dawno wyciągnięte. A tak to głównymi 'za' jakie się pojawiły była 'wiślackość' trenera, słabła drużyna, brak kasy oraz personalnej alternatywy. Nie miej za złe tym co nie popadają w hurraoptymizm po tych spotkaniach i nie zmieniają optyki. Nota bene sam zakładasz że argument 'wyniki go bronią' zaraz się skończy. I co dalej?
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując