|
Tak naprawdę to ja mam na Stokowca wyjeb... i nie mam zamiaru o nim dyskutować. Dla mnie to trener jakich u nas wielu. Dzisiaj farci - jutro może spuścić klub z ligi.
Nie popadał bym w hurra optymizm i stopował z tym lansowaniem jego oraz Nawałki na cudotwórców. Już wiele miesięcy temu pisałem, że są to przeciętniacy którzy mają więcej szczęścia niż rozumu, a runda rewanżowa wszystko zweryfikuje .
Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi z tym Wengerem. Arsenal, mimo znaczącego osłabienia w postaci odejścia Van Persiego, gra wciąż bardzo dobrze. Nie widać by drużyna cierpiała z tego powodu,
. Wszystko to za sprawą trenera i jego stylu który pozostaje bez zmian.
Jeśli chodzi o te szanse dla żółtodziobów, to owszem wymieniłeś kilka ciekawych nazwisk - jednak sukces nie jest regułą. Równie dobrze mógłbym wymieniać tych, którzy dali ciała i okazali się wielką pomyłką, tylko po co?
Dlatego,żeby wszystkim oszczędzić problemów i nieporozumień, trzymajmy fachmanów pokroju Stokowca z dala od Białej Gwiazdy. Na całym świecie są setki innych trenerów.
Charlie@
Skorża zdobył PP i PE z Groclinem,, wiele klubów o takim dublecie tylko może po marzyć.
Osobiście nie wiem czy na PE i PP się spinali czy nie,ale faktem jest, że oba zdobył. Już nie pomniejszajmy na siłę wartości , bo każdy występuje na tych samych zasadach, nikt nie broni grać całkiem serio.
.
Z tym pudłem Stokowca i porównywaniem tego osiągnięcia do zdobyciea PP to lekka przesada.
W naszej lidze, gdzie szczęście, pomyłki sędziowskie czy juniorskie błędy przeciwnika - decydują o wyniku spotkań, osiągnięcie pudłą to bardziej loteria niż czysto futbolowe umiejętności .Równie dobrze na pudle może stanąć Piast, Górnik czy Lechia a rewelcja poprzedniego sezonu - Korona, Ruch czy Wisła wylecieć z ligi.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.03.2013 o godz. 08:08.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.
Cytat:
|
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
|
Radek Sobolewski
|