Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2013, 16:04
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Tak.

Nie wiem jak innych

"tabela wszechczasow" - to brzmi dumnie
No na pewno tak.
Jednak już argument, że trzeba do niej punktować ? A może i masz rację, choć warszawki w naszym życiu raczej nie przeskoczymy.

.
Cytat:
=s1mone;1303080]Pominąłem jeden czynnik. Powinno być :

"Jeśli klubowi zależało by na lokacie i miałby kasę , to miałbyś Meliksona a Kulawik nie był by trenerem Wisły Kraków."

Fakt jest taki, że mimo Kulawika jako trenera i braku Meliksona oraz masowego wypompowywania pieniędzy z Wisły to tak czy siak Pan Cupiał na pewno nie zadowoli się 13 miejscem w tabeli. Nawet jeśli Kulawik przyniesie puchar polski w zębach )
Także różnica między miejscem 5 a 13 jest zasadnicza.
1) Kasa od C+
2) W lecie każdy piłkarz woli przyjść do 5 niż 13 klubu ligi
3) Poprawienie wyników w jakimkolwiek stopniu = lepsza frekwencja
4) Lepsze wyniki = lepsza atmosfera wokół klubu

Jak dla mnie jest różnica i to zasadnicza Jeśli jej nie widzisz no to sorry Winetou.
A dlaczego ma się nie zadowolić 13 miejscem? Idiotą nie jest,wszystkie decyzje są z nim konsultowane, w piłce troszkę już siedzi więc... debilizmem było by wymagać więcej .
Czy słyszałeś jakieś cele lub ultimatum dla Kulawika w lidze? Nie! To tylko świadczy o tym, że każdy pogodził się z sytuacją jaka obecnie panuje. Wymaganie więcej niż utrzymanie było by przejawem totalnej amatorki.

1. Nie jest uzależniona od miejsca a medialności w danym sezonie.

2. Wisła to Wisła, kogo obchodzi czy była 5 czy 13. Jest kasa, jest imreza. Tak czy siak brak pucharów, zero karty przetargowej.

3. Żaden argument. Frekwencja na stałym poziome, bez względu na to czy jesteś 5-13.

4. Wyniki są jakie są tylko i wyłącznie z winy klubu. Zapewniam Cie, atmosfera będzie grobowa, korki nie wystrzelą...już tłumaczyłem że dla takiego klubu jak Wisła, pozycja nr 5 jest porażką. Brak pucharów, gasimy światło.

Dla mnie nie ma różnicy żadnej. Jeszcze Intertoto by mogło pomóc, ale go niestety zlikwidowali.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.03.2013 o godz. 16:45.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując