RAFi89 napisał(a):

A za co ma rozliczać?
..... Nie jestem fanem Kulawika ale coś tu jest nie tak, narzekamy jakie to drewna i darmozjady są w składzie a oczekujemy że trener coś z tego wyczaruje.
|
A czy do rozliczenia trenera koniecznie potrzeba 'cyfry' lub wyniku? Idąc tym tokiem rozumowania Urban jest najlepszym trenerem w Polsce.
Jeśli do oceny prac Tomka potrzeba PP/albo jak dawniej raportu o nim samym to jest jak było. Dla mnie piłka jest krótka - albo jest ktoś w klubie kto potrafi ocenić realnie czy Tomek się nadaje czy nie, albo nie ma takiej osoby i trzeba przyznać iż pracują tam dyletanci nie znający się na piłce. Do Bednarza piję - w końcu to on zatrudnia/podsuwa kandydatury trenerów.
P.S.
Suma summarum nic się nie zmieniło w podejściu Cupiała. Parcie na wynik i nic poza tym.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA