Mocny napisał(a):

troche pojebaly Ci sie lejce , no ale dobra uściśle
osobiście chcialbym żeby na R22 był super stadion WISŁY , zajebisty , funkcjonalny , i żeby miasto nie naliczało nam za niego opłat , bo swoją grą dostarczamy mu samych korzyści
-----
a to co napisałem wcześniej to tzw. myślenie realne , ale ok , jak tak stawiasz sprawe to już go tu nie będę prezentował
|
stadion jest jaki jest, mi się naprawdę podoba i jako osoba, która na niego chodzi wiem, że są drobne sprawy do naprawy. Kwestia funkcjonalności powinni się zając specjaliści - myślę, że jest to możliwe, ale nie powinno się to dziać kosztem Wisły, a miasta.
Legia ma stadion, który jest funkcjonalny, do tego to ona a nie miasto pobiera opłatę za nazwę Pepsi Arena. I miasto Kraków, jeśli chce mieć porządną drużynę walczącą o trofea, także powinno stadion naprawić, a za prawa marketingowe kasę powinna kasować Wisła.
realnym myśleniem nazywasz granie z judovią Kraków na jednym stadionie ? Co to za realne myślenie

!!
To myślenie życzeniowe i całkowicie oderwane od rzeczywistości Krakowa - godne osoby, która nie orientuje się w kwestiach kibicowskich - czyli godne wiernego czytelnika gówna wybiórczego.