Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2013, 12:23
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Ja oczywiście zgadzam się że wczoraj Bunoza zagrał padakę ale takie podsumowywanie że to fatalny obrońca jak pisze Tchecris to przesada ...
Nigdzie nie napisałem, że fatalny. Napisałem, że jeden średnio-przyzwoity występ nie czyni z niego obrońcy wyróżniającego się nawet w klubie Wisła Kraków a co dopiero w lidze... Skoro Wisła jest 10. w lidze i skoro Bunoza czasami grzeje ławę w 10 zespole ligi tzn. to o czymś do świadczy. mr_kwolf tak się podjarał jego występem przeciwko Podbeskidziu (ach cóż to za mega rywal... prawie Real), że musiałem go sprowadzić na zimie. Napisałem, żeby się nie podniecał bo za tydzień Bunoza zagra padakę i ...niestety się sprawdziło. Zwykły szaraczek jakich wielu. Dobrego piłkarza od przeciętnego szaraczka odróżnia to, że jest w stanie zagrać dwa dobre mecze z rzędu. Ostatnim Wiślakiem, któremu udała się ta sztuka (dwa dobre mecze z rzędu) był Maor Melikson jakieś 9 miesięcy temu... Niestety reszta to przeciętniacy, którym nie uda się zagrać dwóch dobrych meczów z rzędu. Dlatego grają przeciętnie, punktują przeciętnie bo drugi sezon jest to w okolicach 1,1-1,2 pkt na mecz i zajmują przeciętne miejsce w lidze. Nie róbmy z ogólnego przeciętniactwa czegoś wybitnego... A więc nie fatalnie tylko właśnie przeciętnie...
Ostatnio edytowane przez thechris : 10.03.2013 o godz. 12:26.
Odpowiedz cytując