lazy napisał(a):

@Drozd,
Rozmawiamy o wirtualnym premierze z PiS-u a nie o PO. Więc przez wyciąganie argumentów w stylu: "a PO to jest takie i owakie" nie znajdziesz we nie interlokutora. Tym bardziej jeżeli zarzucasz mi: lemingozę, przyp... się o duperele, pisanie bzdur, propagandę i chorobę (chyba psychiczną?).
Wiesz co Drozd? Jesteś żenujący. Rozmowa z Tobą jest żenująca i nie zamierzam w niej uczestniczyć. Oszczędzaj klawiaturę bo marnujesz ludziom czas na czytanie postów w których obrażasz innych forumowiczów.
|
Jak najbardziej psychiczną kolego lazy. Może WHO jeszcze jej nie sklasyfikowała, ale jak sam dowodzisz problem istnieje. Objawy? Podstawowy to przyp...anie się do opozycji zamiast do władzy, która dla każdego zdrowego obywatela państwa demokratycznego była jest i będzie odpowiedzialna za poziom życia ludzi. Zaznaczam zdrowego, bo ktoś zarażony lemingozą zawsze interesuje się opozycją nie mającą na nic wpływu. Pomyśl więc czy czasem nie zdradzasz objawów, zanim poczujesz się obrażony

.
Zainfekowany lemingozą prócz chorobliwej awersji do PiS, zdradza również niezrozumiałą wyrozumiałość w stosunku do PO i cudaka, gdyby takiego ktoś z PO kopnął w dupę, wystarczyło by mu za wyjaśnienie, że kopiący miał nadzieję trafić na PiSowca, ból zadka natychmiast wówczas przechodzi, bo przecież wyłapał kopa w słusznej sprawie.
Chcesz kolego lazy poznać inne objawy psychicznej choroby która się toczy? Poczytaj trochę bzdur które powypisywałeś, żenujące to w stosunku do nich komplement.
Pablo84 napisał(a):

Czekam i czekam i odpowiedzi , w którym momencie Gliński by złamał prawo i doczekać się nie mogę.
Bardzo proszę jeszcze raz o wytłumaczenie mi, dlaczego Gliński złamał by prawo.
|
Jak to dlaczego?
BO TAK ! A poza tym Kopacz tak powiedziała. No i on jest od Kaczyńskiego. Zresztą to szopka, cyrk i psucie państwa. Dlaczego?
BO TAK!A poza tym Kopacz tak powiedziała. No i on jest od Kaczyńskiego ...
Dalej nie wiesz?