Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2013, 02:27
thechris napisał(a):Wyświetl post
mr_kwolf po meczu z Podbeskidziem, post z 4 marca... Nie pozostaje mi nic jak tylko zacytować samego siebie również z 4 marca w odpowiedzi na powyższe bzdury:

W tym tygodniu można napisać, że Kulawik sabotuje grę bo wystawia Bunozę... No bo grajek nie trafił prosto w piłkę... Ech ci znaFcy....
Skoro zostałem wywołany do tablicy to już odpowiadam.

Dalej uważam, że Bunoza to wyróżniający się nasz obrońca, który ma jeden problem (który ładnie opisał wolfy). Co jakiś czas wyłącza mu sie móżg. Ponadto jakby popatrzeć co robił Przybecki do momentu jak on znajdowal się na boisku, a co robił później z Burligą na boku obrony to ten występ Bunozy nie był zły (oczywiścię wyłączając z oceny sytuację przy bramce na 1-0).

PS. Swoją drogą nie moja wina, że nie załapałeś wtedy ironii w moim poście, który należało brać z przymrużeniem oka. Jeżeli ty wtedy uważałeś, że ja faktycznie myśle, że pojawienie się Sikorskiego zaowocowało naszą lepszą grą w ofensywie...
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 10.03.2013 o godz. 02:30.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując