|
Polonia wyglądała jakby się bała Wiisły
Pareiko - 7 - Najlepszy mecz w tym roku może nawet w całej rundzie
Jovanović - 3 - najsłabszy ... to co wyrabiał w obronie to nawet trudno jakoś tłumaczyć, "na plus" gra w ofensywie
Głowacki - 4 - jakiś taki niewidoczny
Chavez - 7 - gra w kratkę dzisiaj bezsprzecznie najlepszy obrońca - parę razy uratował ...
Bunoza - 3 - Cały mecz byłby OK ale każdy widział wielbłąda przy bramce na 0-1 - mam nadzieję że go to nie rozmontuje lecz nauczy
Sobolewski - 6 - Kilka dobrych akcji w defensywie i jak zwykle trzymał środek
Wilk – 7 - Dużo odbiorów jak zwykle walka .. no i bramka
Burliga - 5- kilka fatalnych zachowań i odpuszczanie krycia ale i tak uważam że Kulawik nie popełnił błedu wystawiając go do gry
Chrapek - 5 - podobnie jak Burliga , kilka fatalnych zagrań ale uważam że Chrapek jest bezcennym pomocnikiem z uwagi na 1 umiejętność rzadką w lidze i Wiśle : przyjęcie piłki
Iliev – 6 - robił różnice po prawej stronie; przez pierwsze 20 minut wykańczał dobre akcje fatalnie .... ale jak się już udało ..Czarek mógł wkopać. Kondycja do 75 minuty
Małecki - 7 - Dzięki za serducho włożone w grę a i forma chyba rośnie
Sarki - 5 nie zachwycił ... zwłaszcza zaraz po wejściu ... potem lepiej
Sikorski - trudno oceniać za 7 minut ale wg mnie pomógł drużynie ... powinien wcześniej wejść za Burego który oddychał już rękawami
Kulawik - odsunął dymisję ... choć po " kwiatku" Bunozy pewnie już myślał o odprawie ... Spodobało mi się to że nie nastawiał Wisły na defensywę; Wisła konsekwentnie grała do przodu.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 09.03.2013 o godz. 21:16.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|