Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2013, 14:29
lazy napisał(a):Wyświetl post
Jest różnica między cytowaniem a emitowaniem.
Dlatego po raz 3 piszę: Jestem ciekawy jak zaprotokołowano wystąpienie Kaczyńskiego.
No super, a teraz po raz kolejny pytam czy jesteś w stanie uzasadnić swoje stwierdzenie, czy też wycofasz się ze stwierdzeń o psuciu prawa:

lazy napisał(a):
Na niestosowaniu regulaminu obrad Sejmu. Przepisów które sami współtworzyli (lub co najmniej mieli okazję zmienić.
BBudowniczy napisał(a):
Mógłbyś mi znaleźć w którym miejscu ominął prawo lub nie zastosował się do regulaminu obrad? Dla ułatwienia link do "REGULAMIN SEJMU RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ", Tekst Jednolity.

wis.la/pb24u

Szpen napisał(a):
Po raz n-ty. NIE. Byłoby to złamaniem regulaminu. Może dla takich jak Ty, regulaminy sa do dupy i sie je powszechnie łamie. na całe szczęście w sejmie myślą.
Co stwierdza mocą swojego autorytetu Szpen, który kiedyś równie stanowczo stwierdził, że zawsze była mowa tylko o przejezdności autostrad na Euro Już Ci odpisał poniżej Arapaho, ja tylko dodam np taki przypadek "złamania regulaminu" i przemawiania osób niewyszczególnionych w regulaminie:

http://www.polskieradio.pl/51/637/Ar...-Dudy-w-Sejmie
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"