Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2013, 09:34
lazy napisał(a):Wyświetl post
Taaa.... a już miałem odpisać, ale doczytałem do końca.
Kolejny post z uwagami ad personam. Skoro brak argumentów to i polemika będzie bezowocna.
Jasne, już miałem odpisać . I co byś napisał? Te same bzdury, które wypisywałeś wcześniej. Dodać należy że nie jako pierwszy, bo podobnych obrażonych na od sześciu lat nieistotny PiS są całe zastępy. Wpadają, wypisują propagandowe bzdury i dziwią się że są odbierani tak jak się prezentują. Myślisz że możesz wypisywać co ci ślina na język przyniesie i nie zostaniesz podług tego oceniony? Nie bądź śmieszny.

Zajechałeś wykładnią z TVN, przyp... się do PiSu bez najmniejszego powodu, pleciesz coś o poszanowaniu prawa, kiedy jest ono bez przerwy psute przez PO i masz nadzieję że nikt nie skojarzy czego to objawy? To już mój drogi POfilu nie ten etap, po sześciu latach nierządu zachowywać się tak jak jakby nic nie było jasne i oczywiste może tylko poważnie zainfekowany lemingozą. Masz rację ta uwaga dotyczy Twojej persony, cóż choroba zwykle ma swojego nosiciela, to nie mój wymysł ani nikogo innego, takie życie kolego lazy.
Hej Nasz TS !!