Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2013, 10:10
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Zamknąć usta bo co , bo sobie tablet wziął na mównice ? Dla mnie to kolejny przykład na to ,że politycy (w tym Kaczyński ) mają głęboko w poważaniu Polaków i ich problemy ,co chwilę robią jakieś cyrki, typu Kaczyński z tabletem,a media będą kolejne pięć dni się tym zajmować .Skoro matka Madzi jest dla was tematem zastępczym ,to czym jest Kaczyński z tabletem ? Pewnie obrońcą demokracji
Chyba jesteś w stanie ogarnąć swoim rozumem, że koniecznosć skorzystania z tabletu na mównicy wynikła z odmowy na wystąpienie prof. Glińskiego w Sejmie? Ty widzisz "cyrk z tabletem", ja widzę przemówienie Glińskiego, którego w inny sposób Kaczyński nie był w stanie zaprezentować w sejmie. Wsłuchałeś się wogóle w to, co miał do powiedzenia Kaczyński i Gliński i naprawdę uważasz że mają "głęboko w poważaniu Polaków i ich problemy"?
Nawiązując do tego, "że politycy (w tym Kaczyński ) mają głęboko w poważaniu Polaków i ich problemy", to jak skomentujesz cyrk Palikota i Tuska w sprawie związków partnerskich oraz szczawiowe popisy Niesiołowskiego?
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"