Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2013, 15:02
aNouc napisał(a):Wyświetl post
.... To powyzsze to nie oprawa, a jedynie projekt.
Jeśli to do mnie / do pierwszego zdjęcia które zamieściłem to nie mówisz prawdy. Cytując z pewną stronę: " (sektorówka)Została już wykonana, ale niestety nie będziemy mogli jej zaprezentować." i dalej "Wiecie, że mimo braku formalnego zakazu transparentów, nie wpuszczono płótna z podziękowaniem dla właściciela Wisły?"

aNouc napisał(a):Wyświetl post
....
Przy ostatnich nasileniach ze strony niektorych mediow ktorzy naskoczyli na Cupiala trzeba bylo zmienic tresc, by dobitniej okazac szacunek i wsparcie dla Bossa.
Po pierwsze zmienić treść gotowego już płótna. I to zmieniono. A w raz z tym zmianie uległ przekaz.
Powód: Składnia
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 07.03.2013 o godz. 15:31.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując