Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2013, 23:55
Tominho napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...je_w_krakowie/

Właśnie na takie info czekałem! Szczególnie ostatni akapit potwierdza fakt, że Cupiał na poważnie myśli o Akademii i bazie treningowej dla Wisły. Nie ukrywam, że jestem mocno zbudowany tym, co właśnie zamieściła oficjalna strona klubu.

Szczególnie budujący jest zwrot "wdrożenie planów". Poza tym cały ten fragment wskazuje na to, że Cupiał nie zadowoli się 2-3 boiskami treningowymi i będzie dążył do tego, aby ta baza i akademia były z prawdziwego zdarzenia. Skoro Myślenice nie spełniają potrzeb Wisły (mam nadzieję, że mowa o infrastrukturze, a nie o cenie za wynajem tamtejszych obiektów), to nie pozostaje nam nic innego jak czekać na kolejne gorące newsy
Sprzeczne informacje z Wisły dochodzą. Najpierw Karcz pisał, że w klubie myślą intensywnie o akademii i bazie szkoleniowej. Później Cupiał w swoim wywiadzie mówił, że woli obcokrajowców. Teraz na oficjalnej dodali do sprostowania artykułu w Fakcie info o akademii.

Chyba jednak Cupiał gra z Majchrem. A dzisiejsze info to zagranie na poprawę frekwencji, bo chyba bilety się słabo sprzedają. Ta informacja jest "ku pokrzepieniu serc".
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 07.03.2013 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując