Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2013, 18:39
szprotson napisał(a):Wyświetl post
skoro ten transfer na 95% okaże sie niewypałem dlaczego trener Kulawik sie na niego zgodził?Wg. Ciebie zapewne Bednarz podrobił podpis Kulawika.
p.s. Te wolne lewicowe środy to tez pomysł Bednarza.
Dziura ozonowa i ceny benzyny również.
A odniesiesz się do meritum sprawy, czy może jedyną formą obrony "fachowca" Jacusia B. jest odwracanie uwagi od jego oczywistej niekompetencji?
Specjalnie mnie to zresztą nie dziwi. Merytoryczna obrona działań Jacusia - no, nie bardzo jest się o co zaczepić.

No właśnie, ale skoro poruszyłeś ten temat: dlaczego Kulawik się na niego zgodził? Miał przecież tak szeroki wybór: bierze "Selera", albo sam zakłada korki i getry. To też dowód kompetencji naszego p.o.

Ale na nic się zdał ten zgniły kompromis po to tylko, żeby skompletować kadrę. Jacuś zapomniał zgłosić zawodnika. Wizy? Kto by myślał o takich pierdołach, Łysa Pała była w Turcji na wakacjach. To i tak, że nie wziął sprzętu do nurkowania(?).
No i pech chciał - akurat przyszły kontuzje. No przecież nie wina Jacka! "Kula" winien. Pewnie źle ich przygotował, w końcu "Kosa" i "Guła" to okazy zdrowia...

P.S. Ale tak ogólnie, to próba zwalania winy na Kulawika za ewidentne kompromitacje Bednarza...
Brawo.

EDIT: Żeby już zamknąć temat:
Doprowadzają mnie do szewskiej pasji ludzie tacy jak Ty, próbujący udowodniać, że głównym problemem Wisły jest Kulawik. Tak jak zaraz po przyjściu Łysej Piątej Kolumny był nim Moskal.

Jacuś ściąga najgorszego w lidze "napastnika" który od roku nie strzelił gola? Tani jest (a jaki miał być do cha Wacława, skoro nikt go nie chciał?!), a poza tym ambitny i na pewno się u nas odblokuje (taki ....).
Łysol ściąga najgorszego lewego obrońcę ligi? Luzik, zaraz później rozwiązuje z nim umowę. Acha, muszę wspominać, że zostajemy bez lewego obrońcy?
Bednarz ściąga za gotówkę Quioto, o którym można jedynie napisać tyle, że chyba nie do końca ma wszystko poukładane (i nie chodzi tylko o zdeptanie zawodnika Polonii)? Ot, pomyłka, zdarza się najlepszym.

No i wisienka na torcie - Jacuś kontraktuje kolesia, który nie gra w piłkę od roku. "Odbuduje się" - twierdzą eksperci. Jest tylko jeden problem. Zapomina go na czas zarejestrować...

Wisła, mimo zmieniających się trenerów gra beznadziejnie (ale i tak widać poprawę), nie strzela goli.
Kto jest winien? Kulawik.

EDIT: Nie, nie mogłem się powstrzymać: kto zadecydował o wsadzeniu "Kuli" na minę i pozostawieniu go na pozycji trenera? P. o.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.03.2013 o godz. 19:28.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując