|
Mecz: trudno dociera do mnie że Wisła jest taka słaba .... Gdy jest kilku młodych zawodników, jakieś nadzieje na transfery to jeszcze jest się czego chwycić .... a tak ...
Sergei Pareiko - 5/10 -
Marko Jovanovic - 5/10 - Mamy w pełni zdrowego Jove - bez rewelacji
Michał Czekaj - 5/10 - jeden wyskok nie trafiony mógł mieć duże konsekwencje ( po wrzutce z wolnego w 2 połowie).
Osman Chavez - 5/10 - taran - wcześniej czy później skończy to się karnym
Gordan Bunoza - 6/10 Dobrze podpinał się do gry na lewej stronie
Łukasz Burliga - 3/10 słaby mecz a ja tak w niego wierze ...
Radosław Sobolewski - 4/10 - jedno dobre podanie propostopadłe i dałbym mu 6
Cezary Wilk - 4/10 jw.
Ivica Iliev - 5/10 kilka dobrych zwodów ale setka zmarnowana .......
Patryk Małecki - daje serce za to 7/10 szkoda że się znów napala na strzały z daleka
Rafał Boguski - 6/10 ma zmysł napastnika ale potrzebuje wsparcia
Charpek - 5/10 - widać że ma to "coś" co powoduje że akcja nabiera dynamizmu będzie dobry . ... tylko że wczoraj słabiej ....
Sikorski - 4/10 - raz dobrze zgrał piłkę na "16", ładnie rozpoczął ostatnia akcję ... i chyba tyle dobrego ... Razi brak zdolności urywania się obrońcom szukania miejsca ..... z drugiej strony było kilka akcji gdzie Sikor mógł dostać piłkę ale jej nie dostał (na przykład akcja Małeckiego w której wyjechał za boisko, albo ostatnia akcja meczu) ... koledzy nie wierzą że Sikor strzeli, on chyba już nie wierzy że strzeli ... Już nawet ja tracę wiarę ...
Kulawik 4/10: Wstawianie Wilka i Sobola i trzymanie na ławie Chrapka albo wiara w Ilieva do końcowej minuty - dla mnie to błędy. Tłumaczenie że "ustawiałem zespól pod Gargułe ....." lepiej nie komentować.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 05.03.2013 o godz. 20:22.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|