Najpierw trochę o sędziowaniu... Do pewnego momentu twierdziłem że Borski prowadzi ten mecz nieprzyzwoicie dobrze... Kartka dla Ilieva słuszna dla Wilka niestety też... W drugiej połowie jak zobaczyłem że piłka po podaniu małego była pół metra za linią to aż mi w gardle stanęło... A to co się działo przy akcji z Boguskim w polu karnym to już dla mnie totalny skandal... A najlepsze jest to że w sumie to był dobry mecz głównego ale fatalny całej reszty sędziów...
Teraz nasi zawodnicy... Od jakiegoś czasu (od zawsze?) Iliev gra beznadziejnie... Śmiem twierdzić że to jest najlepszy piłkarsko zawodnik w klubie ale gra totalnie bezproduktywnie i momentami wręcz żenująco...
Fatalny mecz Sobola... Nie chcę wymieniać ile miał strat w środku pola po których szły kontry z szacunku dla niego...
Wilk bezproduktywny... Grajmy jednym przecinakiem w pomocy bo dwóch totalnie rozkłada tworzenie ataku pozycyjnego... Za Sobola wolałbym już Jaliensa w pomocy...
Boguski... Jezuuu... Dlaczego on musi przyjmować piłki na 5 metrów

? To już drewniany Wilk potrafił czasem piłkę porządnie przyjąć...
Burliga szkoda gadać...
Chrapek...no comment...
Sikorski ile razy miał piłkę?
Małecki coś grał ogólnie bardzo słabo na tle drużyny jeden z lepszych...
Całkiem ciekawie grały boki obrony... Ale dlaczego Jovanovic musi trafić każdego obrońce przy dośrodkowaniu to nie wiem...
Wg mnie bardzo przyzwoicie Czekaj... szczególnie w walce powietrznej... całkiem celne podania szkoda że najczęściej na 5 metrów... Chavez całkiem przyzwoicie ale zwrotność szwankuje...
Pareiko byłoby całkiem nieźle gdyby nie standardowe wyplucie piłki przy którym omal gola nie zdobył Demjan... Zawsze choć raz w meczu Pareiko musi coś odwalić...