Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2013, 23:33
Ano chyba że w ta stronę. No ale niech się jeszcze Drozd wypowie czy to o to mu chodziło. Tyle że nadal nie wiem dlaczego Tomek musi kupony odcinać akurat na tym stanowisku. Rozumiem że Kulawik ma coś czego nie ma Benitez, Murinho czy Guardiola (czyli przeszłość w Wiśle) natomiast wątpię czy jest to cecha której bezapelacyjnie potrzebujemy u trenera. Widziałem jego konferencje pomeczową. Co mówi Tomek? Brakło Jaliensa, Kosy, wykończeń i strzelonej bramki. Gdyby nie to, to wynik 1:0 dowieźlibyśmy do końca. Brakło znów tylko 2-ch punktów do wykonania planu.

Wolfy - nie powiem złego słowa na Kulawika jak Ty się odczepisz od Sikorskiego. W końcu jeden i drugi niewiele wnosi do zespołu. Widzisz jakaś większą różnicę?
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.03.2013 o godz. 23:35.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując